BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, February 18, 2011

Teraniaya!!!!Sape pernah kena????saje @ xsengaja????

Dalam bisnes on9 ni mesti byak risikonye kan?
seblum ni mmg Fa percaya kat sume customer
xpenah pun tersirat di hati wat menda2 xelok
ntah camne Fa kna plak kali ni
tp mgkin mmg bkan rezki Fa
So redha je la kan,
cuma bila gatkan blik,skit tul ati Fa ni.
mna xnye,sblum puasa lg da wat tempahan,
bla sms nak minta payment,de je alasan
birthday anak blan 2 la...kat kgla...mcam2...
call xbrangkat,sms xberjwab
barang da siap da.
Fa xksah pun psal rugi modal...
Buang masa Fa tau,Fa ni da la kje...
blik umah da pnat...
tp sbab mnat dlam hobi ni,Fa tekad tuk siapkan...
Harap Fa akan berhati2 lepas ni...
n tuk yg sama2 Fa dlam bidang ni harap berhati2 jg yaa


2 celoteh:

Da Lovely Made said...

Kesian Fa kan. Akak tak penah lag ilar terkena sbb kebanyakan barang akak mmg readymade je. Ade jugak lar yang order, tapi tak byk.Sbb akak tak prefer sgt nak amik order coz takut tak sempat nak bt.almaklumlar kite ni bekerja full time n part time student. Nasihat akak, kalau nak amik tempahan dalam kuantiti byk camni, better put deposit 50% atau full payment, baru keje jalan.kalau tak jadi cam Fa la.Membazir tenaga buat semua tu..huhuhu.Last2 customer backout camtu je.Kita jugak yang rugi..adoi..

NADIRA SALIM said...

huhuh~
kesian fa..
sabo je la ye..
len kali kena lebih hati2..
dira pon kena amek pgjaran ni..