BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 29, 2010

Quiny Bridal 1st Anniversary Giveaway

Memang da lama teringin nak berposing sakan..
Ni peluang Fa,mesti rebut,tu pun klu de rezki la..


Hadiahnya ialah:
Hadiah Utama:1 x makeup beserta outdoor shooting PERCUMA
Hadiah Saguhati:3 xVaucher diskaun sebanyak 15% untuk servis makeup
Hadiah Referred Terbanyak:1 x makeup session PERCUMA

Syarat semua de kat sini

Fa yg pakai bju oren tu tau,,,
Hahaha...bleh ke guna pict ni...x sensored ke???
Ni time "berkasai",org banjar slalu wat bila nak bersanding,
Actually kna wat mlm,tp xsmpat,yg pengantin ni plak nak jg wat....
so kakak2 n makcik2 sbukla cri bhan2nya

Saya nak dan layak mnang giveaway ni kerana masa wedding Fa dlu xde makeup best2,kwan je yg makeup,
xde possing2 pun time amik gamba,pict pun xleh upload,
So klu dpat adiah ni leh la possing gan hubby kaw2...
Leh ya,tuan punya blog...

Tarikh Tutup:
31/Ogos/2010


3 celoteh:

Quiny Bridal said...

Thanks for joining Iefa... Menarik..salah satu kebudayaan yang unik.. =)


Btw,..u takde reference ye?

pakcikLie said...

salam..ada lg ke org Banjar wt cm nie bila nk kenduri kawen..

PutRaMetaL said...

rasanya agak susah nak jumpa lagi dah upacara nih..sebab anak2 banjar skang dah sedikit malas nak cari bahan2 nyer...semua main mandi lulur jek kat spa2...hehe