BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 29, 2010

Contest :Hidup Untuk Memberi,Two Aspire Acer To Be Won

Banyak jg giveaway @ contest Yg Fa join before ni
 Fa also won a few times
But this is more interesting,Betul,xcaya?
meh try klik kat Denaihati.com

Best kan????
2 pemenang bertuah akan memilikinya...
Da la adiah best...nak join pun snang
First winner is for Top Referred,Second winner is for Top Commentor
Blogger yg promote blog Denaihati ni akan mndapat Rm20 tuk stiap referrel

Syaratnya ialah:
1)Daftar dengan cara wat entri pasal contest ni dan tinggalkan comment,link penyertaan kat commentluv,jgan lupa masukkan ayat saya tahu contest 'Hidup Untuk Memberi' dari blog:
Contoh de kat sini
2)Follow @ http://twitter.com/denaihati
3)Follow @ http://facebook.com/denaihati 


Saya tahu contest 'hidup Untuk Memberi' dari blog aizuddin.com

Tarikh tutup pada:
11:59pm,31/12/2010

Kita tgok spe yg kenaaaa,,,,

1 celoteh:

ohcerita.com said...

jgn lupa tulis tau dari contest ni dari aizuddin.com..tak nampak pun dalam entri..huhu