BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 13, 2010

Urgent!!!!!!

Sakitnya Hatiku......

Xpenah nak wat entry panjang2 camni
sakit ati punya pasal la ni,mana xnye 
penat2 wat,pastu de org snang2 je jual
mahal lak tu
korang sakit ati x klu camtu?????????
dapat info ni dr cik kerm kita
 klau x caya  tgok ni...


nak bukti?dia amik dr sini...

ni plak antara koleksi ciplak beliau

yg ni of course cik kerm punya

ni lak ntah sape punya,tp rsa cam penah tgok..



ni facebook beliau

watever,tq byak2 to cik kerm pasal info terbaik nii

p/s:klu nak bka biz pun,jganla ciplak brg org,kta kan nak cri rezki,yg penting idea sendri,
pe nak susah,wat contoh pas 2 uplod la pic sndri,ni x,copy & paste je kje,jgan la smpai letak pasir dlam periuk nasi org len...xgitu?

10 celoteh:

nur zatil akmar... said...

yup2~ saya pon tergejut masa tgk gmbar2 lm fb beliau~
sbb saya da familiar dgn ur artwork...
menyampah jer kn...huhu xpe2 sbr2~ kita tgk cmne bdk tuh nk buat~

Iefadesign said...

tq awak,tgah tabahkan hati la ni huhuhu...

Aimi Craft said...

sabr dear..dugaan dalam perniagaan..tp tak sangke lak ade yg cmni kan..sabr ye..

Aimi Craft said...

sabar ye..ni sume dugaan dalam perniagaan...tabah kan hati ye..tak sangke ade jugak yg cm ni kan..em..ape la nk jd..sabar ye iefa..

littlestore said...

huh, ada gak org camni ye..cikplak design tu slalu dah jumpa tp ni siap ciplak gambar semua skali...sabr la ye iefa..kita tgk sampai mana dia

Iefadesign said...

yela aimi..

da xde kje len la tu agaknya...

Iefadesign said...

sampai ati dia kan lynn

kita tgok selama mana dia nk camtu
huhuhu

tiongTiong coming... said...

mmg xptot...akak bw bersabar je k..
x kemana x dak 2...cket ari ag hbis ler..

Iefadesign said...

tq haida

dlm brsedih ni..de gak yg bg semangat...
love koranggg

nAnA rAhMaN said...

ader ker wat cmtu jer trus?? tak logik gler...nk tiru pun berakal ler ckit eh..
anyway,,bender2 tu wat kter bertambah semangat nak berjaya..